NYHEDER

Glade kunder

Fremragende vurdering på trustpilot

Gratis retur

14 dages gratis retur

Gratis* levering

1-2 hverdage med GLS

Luksuriøst dametøj til gode priser

Velkommen hos Copenhagen Luxe!
Vi er glade for, du kigger forbi vores webshop og handler hos os. Her på vores webshop finder du hele vores kollektion og i vores tilbudskategori kan du gå på opdagelse og finde gode tilbud på kollektioner fra tidligere sæsoner.
Udover vores eget brand forhandler vi også brands fra andre Danske firmaer. SpeedtsbergCopenhagen ShoesCozy LivingUnMadeMerakiBahne, Copenhagen Shoes, Butterfly CopenhagenHouse Doctor.
I vores sortiment her på webshoppen finder du et stort udvalg af tøj til alle begivenheder, både hverdag og fest. Vores tøj bliver altid lavet i en top kvalitet, silke, uld, viskose, bomuld, cashmere, bomuld, hør, læder. Vi holder os så vidt det er muligt fra syntetiske materialer. 
Vores kollektioner har størrelser fra XS til XXL i de fleste styles. For at gøre det nemt for dig som kunde, har vi under hver vare beskrevet den specifikke styles pasform. Hvis du skulle fortryde dit køb eller have et ønske om at ændre størrelse, da har vi gratis retur. Vi leverer vi indenfor 1-2 hverdage, ofte dag til dag levering på hverdage, hvis du bestiller inden kl. 10.
Husk på at du altid er velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål ♥

Skjorte / DKK 299,-
Indkøbskurv
Scroll til toppen