Copenhagen Luxe

Læs kort om mærket Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe mærket blev etableret i 2006 og har siden været i vækst.

I dag forhandles Copenhagen Luxe i flere hundrede butikker og webshops fordelt udover Skandinavien samt Tyskland.
Udover webshoppen har vi vores egne butikker samt outlet i Danmark og har spredt os til Sverige samt Norge (2023). Her finder du et kæmpe udvalg af vores eget mærke samt boliginspiration fra andre danske mærker. 

Copenhagen Luxe er et dansk tøjmærke til kvinder der ønsker tøj af gode og naturlig kvalitets materialer til markedets bedste priser. God kvalitet for Copenhagen Luxe opstår i valget af materialer der er åndbare og behagelige at have på. Silke, uld, viskose, bomuld, hør, cashmere og læder – vi holder os så vidt muligt fra syntetiske materialer.

På vores webshop her finder du vores aktuelle kollektion – ikke nok med dette kan du desuden gå på opdagelse i vores tilbudskategori, hvor du finder et kæmpe sortiment fra tidligere kollektioner til absurt gode tilbudspriser. Kollektionerne varierer fra str. xs – xxl i mange styles. Der er derfor for en garderobe til enhver kvinde hvad end du skal til fest såvel som hverdag.

Hos Copenhagenluxe.dk kan vi levere til samtlige lande i Skandinavien og Europa, samt USA og andre lande i verdenen.

Udover vores eget brand forhandler vi udvalgte danske mærker, som også supplerer og inspirerer i vores egne butikker. Her i blandt Speedtsberg, Copenhagen Shoes, Cozy Living, UnMade, Meraki, Bahne, Butterfly Copenhagen og egne inhouse mærker som Copenhagen Wool og Copenhagen Leather.

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Indkøbskurv