Julegaver 2022

Nedenfor finder du relevante informationer omkring julegaver købt på webshoppen

Køber du en julegave til din kære på copenhagenluxe.dk inden d. 1/11-2022 skal det fremgå af din ordre, at varen eller varerne er en julegave – blot noter ved bestilling “julegave” som kommentar til ordren. Hvis flere varer bestilles hvoraf kun enkelte er til gave skal du desuden notere, hvilke(n) vare der er til gave.

Ved køb af julegaver udvides byttefristen t.o.m d. 8. Januar 2023 online.

Alle julegaver mærkes med byttemærke, som gør det muligt at bytte til en anden vare eller tilgodebevis i én af vores butikker inden d. 8. Januar 2023 – penge kan IKKE refunderes i butikkerne. Ved fuld fortrydelse skal ordren sendes retur – skulle dette være tilfældes husk at gemme returlabel og seddel til returnering.

Skulle det ske at du har glemt at notere din ordre som julegave kontakt os med det samme på mail admin@copenhagenluxe.dk eller via chatten FØR du modtager besked om afsendelse af ordren. Er din ordre allerede afsendt er det ikke muligt at ændre i ordrens informationer, hvor de almindelige 14 dages fortrydelsesret er gældende.

OBS! ovenstående regler er udelukkende gældende for gaver købt på webshoppen copenhagenluxe.dk.

Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i vores chat eller på mail admin@copenhagenluxe.dk

For at julegaven kan nå frem til jul er sidste frist d. 21. December kl. 11 (For Norge, Sverige, Finland er fristen d. 15. December).
GLS distribuerer IKKE pakker d. 24, 25  og 26 December samt d. 31. December og 1. Januar.
Indkøbskurv