Levering

Nedenfor kan du læse om mulighederne for levering på CopenhagenLuxe.dk.

Når du handler på CopenhagenLuxe.dk sendes din ordre med GLS Danmark. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at sende pakkerne hurtigst muligt – bestiller du inden kl. 10 gør vi alt for at pakken kommer afsted samme dag. I weekender og på helligdage holder lageret lukket, hvorfor alle weekendens pakker afsendes mandag. Vi gør dog opmærksom på, at der kan ske forlænget afsendelsestid i højsæsoner, ved kampagner, tekniske fejl eller lagerfejl.

Alle ordrer sendt fra CopenhagenLuxe.dk kan spores på GLS.dk med det tilsendte pakkenummer / link.

Levering i Danmark

Ved danske ordrer kan du vælge mellem 3 leveringsformer:

 • Levering til pakkeshop
  Gratis ved ordrer på mere end DKK 298,-. Handler du for mindre end minimumsbeløbet koster levering til pakkeshop DKK 29,-
 • Levering til privat adresse
  DKK 49,- uanset ordre størrelse.
 • Afhentning i vores butik på RO’s Torv i Roskilde
  Fragtfrit

Ved alle leveringsformer har vi 1-2 hverdages leveringstid – til Bornholm 2-3 hverdages leveringstid.
Ved levering til privat adresse leveres pakken typisk mellem 7-16 hvor der skal der være nogen hjemme til at kvittere for pakken. Hvis der ikke er nogen hjemme ved levering leveres pakken til afhentning i nærmeste pakkeshop eller med retur til GLS depot.

Levering til andre lande

Vi leverer også med glæde til andre lande end Danmark. Kan du ikke finde dit land på listen herunder kontakt kundeservice om mulighed for at tilføje dit land.

Sverige:
GLS har ikke direkte distribution i Sverige. De samarbejder med DB Schenker ved levering til Sverige. 

 • Levering til pakkeshop DKK 69,- 
  Sendes til nærmest DB Schenker udleveringssted beregnet fra den oplyste adresse.
 • Levering til privat adresse DKK 69,-

Tyskland:

 • Levering til pakkeshop DKK 125,-
 • Levering til privat adresse DKK 150,-

Frankrig, Holland, Luxembourg

 • Levering til privat adresse DKK 150,-

Norge (uden for EU)

 • Levering til privat adresse DKK 225,-

Finland, Grønland, Storbritannien, Nord Amerika, USA, Færøerne (uden for EU)

 • Levering til privat adresse DKK 375,-

BEMÆRK! Ved bestilling til lande uden for EU, kan du blive pålagt eventuelle skatter, import- og toldafgifter. Du er selv ansvarlig for betaling af sådanne afgifter. Bemærk at vi ikke har kontrol over disse gebyrer og ikke kan forudsige deres beløb. Kontakt dit lokale toldkontor for yderligere information, før du afgiver din ordre. Bemærk desuden, at du skal overholde alle gældende love og regler i det pågældende land, som varerne bestilles sendt til.

Ved levering til pakkeshop uden for Danmark vælger systemet den nærmeste pakkeshop ud fra den oplyste adresse. Ved yderligere spørgsmål kontakt kundeservice i chatten eller pr mail admin@copenhagenluxe.dk.

Ved levering til lande indenfor EU leverer vi med en leveringstid på 2 – 5 hverdage. Ved levering til lande uden for EU leverer vi med leveringstid på  5 – 10 hverdage.

*BEMÆRK! vi leverer ikke til Korsika, Isle of Man, Kanaløerne, Shetlandsøerne, Balearerne, de Kanariske Øer, Madeira, Ceuta og Melilla.

Læs mere om levering under punkt 6. Levering i handelsbetingelserne.

Indkøbskurv