...

Vaskeanvisninger

Størstedelen af vores styles er vi glade for at kunne sige er produceret i en naturlig kvalitet fri for kemikalier. 
Viskose, Bomuld, Silke, Lana uld og hør er vores fortrukne kvalitetter.
Læs her på siden, hvordan du behandler dit Copenhagen Luxe korrekt.

Vejledning

Det anbefales altid at følge i instrukserne i vaskemærket på det enkelte stykke tøj.
Hvis vaskemærket er utydeligt kan du kontakte kundeservice for nærmere information.

Sådan vasker du fløjl

Fløjl er et delikat stof og skal vaskes med omhu. Derfor skal fløjlstøj vaskes ved hånden og IKKE i maskinen, hvor tøjet oplever vridning & friktion, som ødelægger fløjlsmaterialet.
Tøj af fløjl skal håndvaskes på vrangen ved en temperatur på max 30°C. Du må under vasken ikke vride eller gnubbe på tøjet, da dette ødelægger fløjlsmaterialet.  

Benyt vaskemiddel til farve der er fri for flydende eller gellignende rengøringsmidler, som er fri for aggressive stoffer & blegemidler – hvis bukserne er sorte benyt vaskemiddel til sort tøj. 

Fløjlstøj må ikke tørretumbles, men skal lægge til tørre. Efter vask kan du rulle varen i et håndklæde, for at slippe for overskydende fugt. Efterfølgende rettes varen ud og spredes på et blødt håndklæde lagt på en plan overflade.

Uld og silke: må ikke vaskes med almindelig vaskemiddel

Vaskemaskine: hvis du vasker i vaskemaskine må du vaske ved max 30ºC grader og benytte et skånsomt program, som uld-, silke- eller finvask. Almindelig vaskemiddel indeholder enzymer, som ødelægger uld og silke. Det er derfor vigtig, at du altid benytter vaskemiddel, som er beregnet til uld og silke eller vasker uden vaskemiddel.
Håndvask: silke- eller uldtøjet skyldes grundigt op og duppes forsigtigt tørt – uden at vride tøjet. Lad tøjet ligge frit og tørre. Undgå at lade tøjet ligge i blød, da der er risiko for skjolder, farveudløb og afsmitning.
Pletter: gnub ALDRIG en plet væk på en vare der indeholder uld eller silke, da der er tale om lette fibre. Dette kan på silketøj skabe “støvede” områder.

Tøjet må aldrig tørretumbles! Det anbefales altid at hænge tøj til tørre – hvis muligt, helst uden brugen af tøjklemmer, da disse kan efterlade mærker i dit tøj.

Sådan behandler du dit skindtøj

Læderjakker, læderbukser, læderskjorter, nederdele etc. kan ikke vaskes, men skal sendes til rens – hos et renseri med speciale og kendskab til håndtering af lædervarer. Pletter kan dog ofte forsigtigt tørres af med en blød og fugtig klud.
Du kan bruge imprægnering til dine skindvarer for at beskytte mod snavs, fedt, vand og olie. Anvendelsen afhænger af det enkelte produkt: hvor tit bruges det og hvilket slags vejr udsættes det for. 

Opbevaring af dit læder
Læder opbevares optimalt set foldet i skabet. Læderjakker skal helst hænge på bøjle. Lædertøj kan få kradsemærker og man skal derfor være forsigtig omkring skarpe eller ru overflader. Det anbefales derfor ikke, at opbevare skind i bunden af en trådkurv eller på bøjler med klemmer.

Følges den individuelle vares vaskeinstrukser ikke, vil eventuelle fejl i forbindelse med vasken ikke kunne reklameres grundet fejlagtig behandling af produktet.
Indkøbskurv
Scroll to Top